Luk

Pressemeddelelse: Afslutning 2018

Trafiksikkerhed i Øjenhøjde slutter sæsonen af til Falck Dagen på Egeskov Slot

Sommeren over har man kunnet støde på Trafiksikkerhed i Øjenhøjde rundt omkring på landets festivaler og temadage.

På grundlovsdag var kampagnen i Helsingør til Fars Dags Maskinfest, hvor over 300 børn svarede på spørgsmål og deltog i konkurrencen om præmierne sponsoreret af partnerne bag. Allerede lørdagen efter, d. 9. juni, var kampagnen på Ringsted Børnefestival, hvor ca. 250 børn modtog kampagnens budskab ved de to fremmødte lastbiler.

Trafiksikkerhed i Øjenhøjde sluttede traditionen tro af på Egeskov Slot på Fyn i lørdags, hvor den årlige Falck Dag blev afholdt. Kampagnen var repræsenteret med hele fem lastbiler med både Trucker Lounge og lastbilsimulator, som blendede godt ind i de mange Falckkøretøjer. Også her var der 250 glade børn igennem trafikspørgsmålene, som betyder at over 800 børn har deltaget i kampagnens aktiviteter over sommeren.

Trafiksikkerhed i Øjenhøjde takker af for et succesfuldt 2018, hvor store dele af landet har haft besøg af kampagnen – enten gennem skolebesøg eller events. Tilsammen er over 5300 børn blevet undervist i at passe på sig selv i trafikken og orientere sig ordentligt – især i mødet med lastbiler.

Der åbnes for tilmeldinger igen i januar 2019, hvor det også vil fremgå, hvilket område i Danmark, kampagnen besøger.

Læs mere om kampagnen og partnerne på trafiksikkerhed.eu og følg med på facebook.