Luk

Pressemeddelelse: Sommerens events

Trafiksikkerhed i Øjenhøjde tager afsked med skolebesøgene for i år – men fortsætter på sommerens festivaler

I de sidste to måneder har Trafiksikkerhed i Øjenhøjdes fem lastbiler kørt landet rundt og besøgt 40 skoler og undervist 181 klasser, heraf 121 i hovedstadsområdet og 60 i Nord-, Øst- og Sydjylland. Det betyder, at over 4500 elever i år har modtaget kampagnens budskab om at passe på sig selv og orientere sig ordentligt i trafikken.

Kampagnens chauffører har været meget begejstrede for elevernes engagement og nysgerrighed, men stadigvæk er eleverne også klar over alvoren med kampagnen. Tilbagemeldingen fra de tilmeldte skoler har da også været positiv:

Vores elever var rigtig glade for besøget. De har nu en bedre forståelse af, hvor de skal placere sig i forhold til en lastbil. Fantastisk projekt.” lyder tilbagemeldingen fra Rita Hammer, lærer på Østerhåbskolen i Hatting, efter et succesfuldt skolebesøg.

Festivalsæsonen er skudt i gang

De næste par måneder besøger kampagnen så en række børnefestivaler rundt omkring i Danmark. På grundlovsdag den 5. juni kan Trafiksikkerhed i Øjenhøjde opleves på Teknisk Museum i Helsingør til ’Fars Dags Maskinfest’ og allerede weekenden efter, den 9. juni, er kampagnen til stede på Ringsted Børnefestival. Begge steder vil der være en masse sjove aktiviteter for hele familien fra 10.00-17.00.

Trafiksikkerhed i Øjenhøjde stiller med et par lastbiler hvert sted og der vil være rig mulighed for at opleve udsigten fra chaufførens plads, hvor man kan orientere sig i spejlene og tilmed få et diplom for gennemførsel af orienteringskurset. Der vil også være trafikquiz med flotte præmier til børnene.

Traditionen tro slutter kampagnen sæsonen af til Falck Dagen på Egeskov Slot den 4. august. Kampagnen har de sidste mange år været en fast del af Falck Dagen, og det er altid en fornøjelse at være tilstede her, hvor masser af børn og familier har en sjov og hyggelig dag. Trafiksikkerhed i Øjenhøjde stiller her op med tre-fire lastbiler.

Festivalerne er sidste mulighed for at opleve Trafiksikkerhed i Øjenhøjde i år, men der åbnes for tilmeldinger til skolebesøg igen i januar 2019.

Læs mere om kampagnen og partnerne på trafiksikkerhed.eu og følg med på facebook.

Skolebesøg